"Enter"a basıp içeriğe geçin

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunfiiliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Namahrem prodüksiyonı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello derunin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneyim katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı alya döndüğünde kızartma fiillemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 ayar eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakılırsa beş altı elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu merkez çakmaklar çok kudretlidür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı dakika alabilir. Bu müddet size aralık kaybı üzere aynükebilir ama puro çıdam ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonra aksi çevirip yanünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün fut kıpkırmızı ise yakma fiillemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, yani bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı soluk elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime apiko. Peki evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni derunilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye durmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere derunmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla ihtarlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az kontak gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun derunin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin baştan yakma problem teşkil etmez. Ancak yönetim prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şense olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev dereceıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 ayar ortada olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında töz problem vasatın antipatik bileğil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem gönen muhafaza vasatı sıcaklığına bakılırsa değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının hava geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak kesin hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kesin hava geçirmedikleri derunin öbür rakiplerine koca fark atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://sultanbeylimarangoz.name.tr/ https://pazarlamasirketi.name.tr/ https://ecommerce.name.tr/ https://gungorenmarangoz.name.tr/ https://yabancisermaye.name.tr/ Puro Fiyatları
puff bar elektronik sigara
Puro Satın Al
takipci satin al